Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

InfoartERPuTrgovačkompoduzećuVaraždin

Tijekom studenog i prosinca 2014. obavljene su sve pripremne aktivnosti i krenuo je veliki projekt implementacije novog informacijskog sustava u Trgovačkom poduzeću Varaždin – KITRO čiju osnovu djelatnosti predstavlja lanac maloprodajnih jedinica različitih formata uglavnom na području sjeverozapadne Hrvatske.

KITRO je u cilju osuvremenjivanja procesa odabrao Infoart kao partnera s iskustvom koji sa sobom donosi najnovije tehnologije i najširu podršku za sve složeniju maloprodaju ne samo roba i klasičnih usluga već intenzivno u porastu i elektronskih roba i usluga.

Projektni timovi su tijekom studenoga usuglasili funkcijsku specifikaciju i s radošću možemo navesti da su aktivnosti na implementaciji informacijskog sustava počele već u prosincu. KITRO i Infoart uvest će najprije moderan sustav upravljanja ljudskim resursima i neposredno nakon toga postupno realizirati novi sustav upravljanja robnim tokovima i financijskim poslovanjem.

Pred nama je puno rada čemu se veselimo i ne sumnjamo da ćemo zajedno uvesti sustav koji će po svim svojim parametrima doprinijeti rastu i razvoju našeg klijenta – Trgovačkog poduzeća Varaždin – KITRO…

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas