Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

TvrtkaInfoartpredstavitćesvojarješenjanavodećemsvjetskomsajmuprometneindustrijeuAmsterdamu

 

Tvrtka Infoart predstavit će svoja rješenja na vodećem svjetskom sajmu prometne industrije, Intertraffic u Amsterdamu, koji okuplja preko 30.000 stručnjaka i posjetitelja iz cijelog svijeta.

Infoart je odabrao najveći svjetski sajam prometne industrije – Intetraffic u Amsterdamu.

Infoartov tim čine vrhunski stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom na velikim IT projektima u području mobilnog plaćanja, parkiranja, smart city rješenja, maloprodaje, financija i upravljanja ljudskim potencijalima, a izlaganje na ovom sajmu predstavlja jedan od važnih koraka u daljnjem osvajanju stranog tržišta i internacionalizaciji poslovanja.

Uz postojeća rješenja koja su dokazana u praksi i koja su prisutna u više od 200 gradova u 6 zemalja, poseban naglasak bit će na novim inovativim smart city rješenjima:

 

PayDO

Mobilna i web aplikacija koja privatnim i poslovnim korisnicima omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja bez dodatnih troškova, a dostupna je u različitim gradovima diljem Hrvatske.

 

 

 

IGEUS

Središnja integracijska platforma koristi napredne tehnologije kako bi osigurala sigurnu, fleksibilnu i pouzdanu komunikaciju svih strana uključenih u sustav prodaje elektronskih roba i usluga. IGEUS platforma integrira prodavatelje elektronskih roba i usluga s različitim kanalima prodaje u jedinstveni sustav isporuke i naplate s ciljem da krajnjem kupcu iskustvo kupovine robe ili usluge bude brže, jednostavnije i dostupnije.

 

 

 

Brojne integracije

Infoart u suradnji sa različitim gradovima i tvrtkama osigurava korisnicima brojne intergacije. Primjerice, aplikacija za parkiranje u Splitu koja koristi parkirne senzore za prikazivanje slobodnih i zauzetih parkirališna mjesta, integrirana je s PayDo aplikacijom za plaćanje parkiranja čineći za korisnika jedinstvenu cjelinu. Od ostalih sustava s izvedenom integracijom ističu se Vendotel (pametna govornica) i Erste Wallet mobilna aplikacija putem kojih je, također, moguće plaćanje parkiranja.

 

Kako prometna industrija prolazi kroz velike promjene i intenzivno se razvija, Infoart će u Amsterdamu potencijalnim kupcima, partnerima i tvrtkama iz cijeloga svijeta pokazati najnovije trendove u infrastrukturi, upravljanju prometom i parkiranjem te predstaviti svoje proizvode i najnovija integracijska rješenja za današnje i sutrašnje izazove.

 

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas