Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

InfoartnasajmuSmartCityExpoWorldCongressBarcelona

Infoart kao vodeći pružatelj usluga mobilnog plaćanja i integracijske platforme u području parkiranja, ticketinga i javnog prijevoza u SEE regiji, predstaviti će se na sajmu Smart City Expo World Congress Barcelona, 13-15.11.2018. godine, koji okuplja više od 20.000 sudionika iz više od 700 gradova i 120 zemalja.

Kao jedini hrvatski predstavnici na sajmu i kao stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom na velikim IT projektima u području mobilnog plaćanja, parkiranja, smart city rješenja, maloprodaje, financija i upravljanja ljudskim potencijalima izlaganje na ovom sajmu pruža nam jedinstveno mjesto susreta za smart city rješenja i inovativne platforme za urbano djelovanje diljem svijeta.

Uz postojeći skup integriranih rješenja za cjelovito upravljanje poslovanjem koja su dokazana u praksi i prisutna u Hrvatskoj i u svijetu, na sajmu će poseban naglasak biti na novim inovativnim smart city rješenjima koji čine informacijski temelj za unaprjeđenje poslovnih procesa i učinkovito iskorištavanje poslovnih potencijala:

PayDo  

Mobilna i web aplikacija koja privatnim i poslovnim korisnicima omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja bez dodatnih troškova s potpunom kontrolom troškova i uvidom u mjesečna izvješća o potrošnji. Plaćanje je moguće putem kreditnih i bankovnih kartica ili putem prepaid korisničkog računa. PayDo aplikacija dostupna je u 27 gradova diljem Hrvatske.

iGeus

Platforma koja integrira prodavatelje elektronskih roba i usluga s različitim kanalima prodaje u jedinstveni sustav naplate s ciljem da krajnjem kupcu kupovina robe ili usluge bude brža, jednostavnija i dostupnija. IGEUS platforma koristi napredne tehnologije kako bi osigurala sigurnu, pouzdanu i fleksibilnu komunikaciju svih strana uključenih u sustav. IGEUS platforma integrirana je s raznim prodavateljima elektronskih roba i usluga, uključujući poduzeća koja upravljaju otvorenim i zatvorenim parkiralištima, javnim i privatnim garažama, javnim gradskim i međugradskim prijevozom te ostalim ponuđačima (npr. ulaznice, vaučeri, poklon bonovi i sl.).

Smart City Hub

Visoka integracija cjelovitog sustava InfoartERP sa središnjom platformom Smart City Hub koja povezuje i integrira sva vanjska primijenjena pametna rješenja, osigurava gradu otvorenu visoko raspoloživu platformu putem koje povezuje svoje usluge, ostvaruje svoju pametnu strategiju i učinkovito upravlja svojim resursima.

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas