Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

OracleInnovativeTechnologiesSummit:InfoartovHRiDskaoprimjerposlovanjauCloudu

Vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle održao je 6. lipnja u zagrebačkom Plaza Event Centru svoju 12. po redu godišnju konferenciju namijenjenu domaćoj poslovnoj i ICT zajednici. Oracle Innovative Technologies Summit konferencija ponovo je okupila brojne domaće i strane stručnjake, a ponosni smo i da je i tvrtka Infoart bila dio ove značajne tehnološke konferencije, čiji je ovogodišnji slogan “Next is Now, Your Tomorrow Today”.

Kako je prilikom otvaranja konferencije istaknuo i Marin Tadić, prvi čovjek Oraclea za Adriatic regiju, sadržaji koji su donedavno mnogima bili nedostupni i preskupi, danas su u cloudu dostupni i najmanjim tvrtkama, a poslovanje u oblaku pruža optimalnu razinu digitalne transformacije poslovanja u smislu da svatko koristi točno ono što mu treba, u trenutku kada mu treba. Upravo je o tome govorio i Infoartov izvršni direktor Mario Hegedüs, koji je za više od 250 sudionika konferencije ispričao iskustvo migracije Infoartovog HRIDs*Sustava upravljanja ljudskim potencijalima na Oracle Cloud platformu.

 

  

 

Uz više Oracleovih prezentacija u kojima je predstavljena i nova usluga – Oracle Data as a Service (DaaS), sudionici konferencije mogli su poslušati i zanimljiva izlaganja i prezentacije studija slučaja koje su održale brojne domaće tvrtke.

Infoart je na ovogodišnjoj konferenciji sudjelovao kao zlatni sponzor te veselimo se druženju i sljedeće godine.

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas