Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

InfoartnaOracleInnovativeTechnologiessummitu

Kompanija Oracle 12. godinu zaredom u Hrvatskoj organizira konferenciju namijenjenu poslovnoj i ICT zajednici. Pod sloganom „Next is Now, Your Tomorrow Today“, Oracle Innovative Technologies Summit konferencija će 6. lipnja u zagrebačkom Plaza Event Centru ugostiti brojne domaće i inozemne stručnjake te pokušati dati rješenja i odgovore na najnovije zahtjeve kada je riječ o inovacijama i događanjima na globalnoj i regionalnoj IT sceni.

Uz prezentacije istaknutih Oracleovih stručnjaka, na konferenciji će biti još desetak zanimljivih predavanja i prezentacija studija slučaja. Budući da je jedna od tema konferencije i kako premjestiti poslovne procese u oblak te tako modernizirati IT i smanjiti troškove, s iskustvom migracije sustava HRiDs u Oracle Cloud posjetitelje će upoznati Infoartov izvršni direktor Mario Hegedüs. Infoart je i ovogodišnji zlatni sponzor Oracle Innovative Technologies konferencije.

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas