Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Blog

PayDo:AplikacijazaplaćanjeparkingakojaštediVašnovac

 

Infoart je razvio aplikaciju za plaćanje parkinga s kojom na brz i jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora.

Radi se o aplikaciji PayDo koja ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, odnosno, određene kategorije poslovnih korisnika, turiste, te neke privatne korisnike. Jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila je potraga za parking aparatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Upravo je Infoart sa svojom aplikacijom PayDo omogućio SVIM korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

 

Početak korištenja

Za početak korištenja, potrebno je preuzeti aplikaciju na svoj mobitel te se registrirati i aktivirati račun. Korisnik sam odlučuje o načinu plaćanja: prepaid sredstvima koja je korisnik uplatio na svoj osobni račun putem PayDo portala (saldo), ili karticom, odnosno jednokratnom prijavom bankovne kartice ili izravno s prijavljenih kartica.

 

paydo_plaćanje vrste

 

Također, korisnik aplikacije može dopustiti pristup i drugim korisnicima kako bi plaćali parking za istog računa, kao primjerice, članovima obitelji. Ova korist najviše odgovara tvrtkama gdje zaposlenici koristeći samo jedan račun mogu plaćati parking. Na taj način izbjegava se sakupljanje pojedinih računa za svako pojedino parkiranje te se smanjuju administrativni poslovi. Potrebno je unesti vozila i korisnike kojima će biti omogućena PayDo usluga.

Korisnici sve kupnje imaju evidentirane unutar aplikacije, a karte koje najčešće kupuju mogu spremiti u favorite i sljedeću kupovinu parkirne karte mogu obaviti na još brži način. Osim toga, svaku kupljenu parkirnu kartu moguće je i produljiti.

 

paydo_screens_white

 

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Moguće ju je preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android na sljedećim linkovima: PayDo za iPhone, PayDo za Android

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas