Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

PayDodan,3.10.2019.Skradin

 

Povodom obilježavanja 30 godina Infoarta i uspješne PayDo sezone iza nas, Infoart je za svoje partnere iz parkirne industrije organizirao PayDo dan, konferenciju i druženje koje se održalo 3. listopada 2019. godine u Skradinu.

Teme ove mini – konferencije su bile tehnološke novosti i trendovi u parkiranju s naglaskom na mobilno plaćanje u Hrvatskoj i Europi te osvrt na PayDo planove i nove funkcionalnosti u aplikaciji. Uz Infoartovog tehnološkog partnera iz Nizozemske, koji je predstavio svoje napredno  “ScanaCar” rješenje za kontrolu naplate parkiranja,  završio je formalniji dio druženja.

Nakon prezentacijskog dijela dana, organizirali smo obilazak Skradina uz stručno vodstvo te druženje prepuno skradinskih delicija!

Kraj ovog sadržajnog dana zaokružila je dodjela PayDo nagrada koje su dodijeljene u nekoliko kategorija, a gradovi pobjednici ponijeli su sa sobom lijepe nagrade i uspomene.

Kako nam je bilo, provjerite u galeriji!

 

  

   

    

    

   

    

   

    

   

    

    

  

 

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas