Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Novosti

PerutninaPtuj-PipoMigracijaPOSiAsustavanaverziju4

Dovršena je migracija postojećeg maloprodajnog sustava POSiA verzija 2 na najnoviju verziju 4 u Perutnini Ptuj – PIPO iz Čakovca. U suradnji s poslovnim i informatičkim timom Perutnine obavljena je složena migracija na novi sustav koji uz brojne funkcionalne prednosti donosi i cjelovitu tehnološku infrastrukturu potrebnu za uvođenje najnovijih dostignuća na području prodaje elektroničkih roba i usluga, kao i on-line servisa neophodnih za podršku modernim tehnikama maloprodaje u komunikacijski intenzivnoj stvarnosti. Migracijom na najnoviju verziju ostvarene su sve aplikativne i infrastrukturne pretpostavke za uvođenje loyalty-programa na i najmodernijoj razini. Infoart se pritom postavlja kao središnji tehnološki i logistički servis za uvođenje i provedbu kompletnog loyalty-programa.

Čestitamo našim partnerima u Perutnini Ptuj – PIPO uspješan završetak migracije i veselimo se njihovim novim poslovnim uspjesima na naprednoj POSiA platformi!

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas