Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Blog

PrednostiPayDoaplikacijezaposlovnekorisnike

PayDo mobilna i web parking aplikacija poseban naglasak je stavila na olakšanje poslovanja tvrtkama i poduzetnicima. Nudeći brojne mogućnosti, PayDo je postao nezamjenjiv alat mnogim poslovnim korisnicima.

Najveća novost koju PayDo nudi jest mogućnost da tvrtka na svoj poslovni račun pridruži neograničen broj zaposlenika i vozila za koja želi omogućiti plaćanje parkiranja sa svog poslovnog prepaid računa. Tako tvrtka u svakom trenutku ima pristup detaljnom i preglednom izvještaju o troškovima parkiranja. U pregledu transakcija, troškove je moguće sortirati po zaposlenicima, vozilima, gradovima u kojima je parkiranje plaćeno, vrsti plaćanja te razdoblju. Prepaid poslovni račun jednostavno je nadopuniti kreditnom karticom tvrtke ili uplatom na žiro račun. Još jedna sjajna mogućnost Infoartove aplikacije jest dodavanje gosta, što omogućuje plaćanje parkiranja poslovnim partnerima za vrijeme sastanka i slično.

 

 

 

PayDo aplikacija nezamjenjiva je i u računovodstvu budući da su sva plaćanja pregledno ispisana na jednom računu, a izvještaj je moguće dobiti za razdoblje po želji korisnika. Do sada komplicirano knjiženje mnogobrojnih prikupljenih računa za parkiranje jednostavno zamjenjuje jedan račun, što uvelike skraćuje vrijeme potrebno za obračun. Također, kroz ovaj ispis lako je vidjeti tko je od zaposlenika kada i gdje parkirao te tako izbjeći zloupotrebu i plaćanje parkiranja u privatne svrhe. Tvrtka upravlja koji zaposlenici, kojim automobilima i gdje mogu parkirati i na taj način efikasno upravlja svojim troškovima.

Sve opcije parking aplikacije PayDo pažljivo su osmišljene kako bi riješile prepreke s kojima se poslovni korisnici svakodnevno susreću, a njezine mogućnosti i prednosti brzo će uvidjeti i tvrtke s nekoliko tisuća zaposlenih, kao i mali poduzetnici.

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas