Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Upoznajtenašeproizvode

Infoartova programska rješenja pokrivaju čitav spektar poslovnih procesa, a posebno smo specijalizirani za upravljanje robnim tokovima, ljudskim resursima te financijama i računovodstvom. Visoka integriranost naših proizvoda i najnovije informacijske i komunikacijske tehnologije osiguravaju informacijske temelje za rast vašeg poslovanja.

POSiA*Sustavupravljanjarobnimtokovima

  • Na temelju najboljih tehnoloških dostignuća i poslovne prakse razvili smo integrirani programski podsustav POSiA za upravljanje robnim tokovima. POSiA osigurava potpunu sljedivost poslovnih procesa, podržava vas u daljnjem poslovnom rastu i razvoju i predstavlja tehnološku platformu za realizaciju vaših novih poslovnih ideja.
SAZNAJ VIŠE

Sustavupravljanjafinancijamairačunovodstvom

  • Od evidencija do bilance, od osnovnih poslovnih događaja do složenog sustava izvještavanja naš sustav upravljanja financijama i računovodstvom u potpunosti će osigurati sveobuhvatan pogled na financijske rezultate. Potpuna integriranost i usklađenost s ostalim podsustavima iz naše ponude pruža sigurnost, promptnost i preciznost financijskih informacija.
SAZNAJ VIŠE

HRiDs*Sustavupravljanjaljudskimresursima

  • Pažljivim praćenjem kretanja na području upravljanja ljudskim resursima, primjenom novih tehnologija i najnovijih poslovnih praksi, razvili smo integralno rješenje za cjelovito praćenje i planiranje poslovanja iz područja ljudskih resursa pod jedinstvenim nazivom HRiDs.
  • Od osnovnih evidencija zaposlenika preko praćenja edukacija i kompetencija pa do integracija s poslovnim servisima, naše ćete rješenje brzo prihvatiti kao nezamjenjivog pomoćnika u upravljanju vašim najvrijednijim resursima - ljudima.
SAZNAJ VIŠE

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas