Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

PružamoširokrasponITusluga

Kao vaš pouzdan partner u primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija osigurat ćemo za vas sve potrebne usluge kako biste u svakom trenutku imali precizne informacije, znali što nove tehnologije mogu donijeti u vaše poslovanje te imali potpuno održiv i nadziran informacijski sustav.

Radi li se o novom razvojnom projektu ili o proširenju postojećeg rješenja, zajedno ćemo definirati opseg i sadržaj novog rješenja, savjetovati vas u tehnološkom smislu i odabrati optimalnu tehnološku osnovicu.

Dugogodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji programskih rješenja za najsloženije poslovne sustave donijelo je našim stručnjacima i potrebno procesno iskustvo. Za pojedine poslovne cjeline bit ćemo u prilici kompetentno predložiti smjernice za razvoj novih ili proširenja postojećih programskih sustava.

Razvojnovihiproširenjapostojećihrješenja

  • Naš razvoj sastoji se od nekoliko timova koje čine kompetentni i certificirani razvojni inženjeri za Oracle ADF (Java), .NET i HTML5 razvojne platforme – vrhunski educirani stručnjaci koji timski odrađuju velike projekte u dogovorenim rokovima uz poštivanje najviših standarda kvalitete.
  • Osim toga, svi moderni sustavi imaju potrebu za nizom integracija – kako unutar tvrtke, tako i s drugim sustavima (okolinom). Naš tim razvio je čitav niz raznih integracijskih i komunikacijskih sučelja, a stečena znanja i iskustva omogućuju nam da konstantno razvijamo i implementiramo nove integracije te na taj način olakšavamo poslovanje naših klijenata.
  • Naši stručnjaci osposobljeni su za modeliranje svih elemenata tehničke i programske infrastrukture (mrežna infrastruktura, projektiranje računalne opreme, serverske infrastrukture i svih pripadajućih uređaja). Našim korisnicima na raspolaganju je i postavljena Cloud infrastruktura.

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas