Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

Infoart - Blog

MigracijaposlovnogsustavaTisakPlusnaInfoartERP

 

Dugogodišnja uspješna suradnja i proaktivni i kreativni pristup razvoju najjače kiosk-maloprodajne mreže u Republici Hrvatskoj te uzorni partnerski odnos Tiska kao market leadera i Infoarta kao prepoznatog tehnološkog leadera u izgradnji modernih složenih informacijskih sustava, upravo su rezultirali novim jakim iskorakom u području širenja i integracije poslovnog informacijskog sustava Tiska plus d.o.o.

U skladu s procesnim i tehnološkim potrebama te očekivanjima fleksibilnog, brzo-adaptivnog informacijskog sustava robno-materijalnog poslovanja, Infoart i Tisak su zajedničkim aktivnostima implementirali sve module InfoartERP sustava za upravljanje robno-materijalnim poslovanjem i na taj način proširili već postojeći dio informacijskog sustava InfoartERP koji još od 2008. godine upravlja maloprodajom Tiska.

S obzirom na složenost, izazovne procesne i tehnološke zahtjeve bilo je potrebno osigurati glatku i za poslovanje neprimjetnu migraciju postojećeg sustava, kao i integraciju i razvoj svih razmjenskih mehanizama prema ostalim dijelovima informacijskog sustava.

Ovim putem želimo zahvaliti Tisku i svim njegovim vrijednim i stručnim djelatnicima na profesionalnom i nesebičnom sudjelovanju u izazovnoj i zahtjevnoj implementaciji InfoartERP sustava.

Veselimo se daljnjoj uspješnoj suradnji kako bismo zajedno ostvarili i buduće postavljene zajedničke ciljeve!

Vratite se na sve postove

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas