Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.

NašapričazvanaINFOART

Našim korisnicima pružamo usluge konzaltinga, razvoja, izgradnje, unapređenja i upravljanja informacijsko – komunikacijskim sustavima, te edukaciju za njihovo korištenje, kako bismo im omogućili fokus na poslovne procese iz područja njihove djelatnosti uz cjelovito i učinkovito korištenje poslovnih potencijala.

Počeci i povijest

1989.

dva mlada čovjeka osnovala su tvrtku. Bili su bez kapitala i velikog iskustva, ali su imali snažnu energiju i jasnu ideju da uz primjenu novih tehnologija razvijaju poslovni softver koji će ponuditi na tržištu. Klijenti su brzo prepoznali kvalitetu i ukazali im povjerenje – uslijedile su prve narudžbe za implementaciju Infoart rješenja.

Iako se od tada u dinamičnom IT okruženju promijenio čitav niz razvojnih i korisničkih okolina, Infoart je uvijek uspio slijediti svoj osnovni moto: biti korak ispred, na prednjem bridu tehnologije, osigurati zadovoljstvo stalnih, ali i novih klijenata. Posebno smo ponosni na dugogodišnje partnerske odnose s našim korisnicima, od kojih neki traju od samih početaka i osnutka Infoarta (Chromos Agro, AutoZubak, ZEP …).

Tvrtka je rasla isključivo organski, uz investiranje vlastitog kapitala, zapošljavanje mladih stručnjaka, ulaganje u obrazovanje i stjecanje vještina važnih za ovladavanje novim tehnologijama na ekspertnom nivou.

Sadašnjost

Uspješno se noseći sa svim izazovima, Infoart je postao vodeći regionalni ponuđač IT rješenja za upravljanje robnim tokovima (s naglaskom na maloprodaju i veleprodaju), ljudskim resursima i financijama za srednja i velika poduzeća. Naš sustav za upravljanje maloprodajom POSIA koristi se na više od

3.000

prodajnih mjesta u regiji.

Budućnost

Posebnu pažnju poklanjamo našim partnerima i našim ljudima koji su naša najveća vrijednost. Uvjereni smo da ćemo našim pristupom temeljenim na  stalnom ulaganju u edukaciju, stjecanje novih znanja i vještina, ovladavanje najnovijim tehnologijama, povećanje kvalitete i unaprjeđivanje partnerskih odnosa zadovoljiti rastuće potrebe naših klijenata te im omogućiti  kvalitetnije poslovanje i bolju poziciju na tržištu.

Naš tim  pruža našim partnerima sigurnost, pouzdanost i kvalitetnu podršku u ključnim poslovnim procesima, a konstantni razvoj rješenja i povećanje baze korisnika omogućuje da priča zvana Infoart teče dalje.

Partnerstva, Certifikati

Prilikom razvoja I implementacije rješenja, orijentirani smo na primjenu vodećih razvojnih tehnologija i platformi prije svega na Oracle/Linux platform koristeći najnovije Java razvojne alate, infrastrukturni software (baze podataka, middleware) , Microsoft razvojne alate (.NET platforma) te infrastrukturne tehnologije (NetApp, VMWare, IBM, RedHat…)

Kroz primjenu tehnologija vodećih svjetskih proizvođača i postignute kompetencije našeg razvojnog i implementacijskog tima, realizirali smo mnogobrojne partnerske statuse i certifikacije odnosno specijalizacije čime nam je omogućena dodatna podrška tehnoloških providera a s ciljem osiguravanja sigurnosti i pouzdanosti Infoarta kao partnera.

oracle-gold netapp microsoft ibm

Opće Informacije

 • Puni naziv: Infoart d.o.o. za razvoj i održavanje softwarea
 • Skraćeni naziv: Infoart d.o.o.
 • Upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080083805
 • Matični broj: 03651398
 • OIB: 88255578438
 • Temeljni kapital: 1.000.000,00 kn uplaćen u cijelosti
 • Članovi uprave: B. Vuković, B. Sirovica, M. Hegedüs i I. Ćurić
 • IBAN: HR3824020061100016592
 • Poslovna banka: Erste & Steiermärkische bank d.d.
 • Telefon: +385 1 2334 754
 • Telefaks: +385 1 2303 707
 • Email: info@infoart.hr
 • Web: www.infoart.hr

Imamo rješenje za vas!

Trebate savjet? Želite suradnju s visokokvalificiranim i kompetentnim stručnjacima? Tražite vrhunska rješenja dokazana u praksi?

Kontaktirajte nas