INDUSTRIJE

Rješenja za razne industrije

Infoartova integrirana programska rješenja predstavljaju informacijski temelj u brojnim industrijama. 

Specijalizirana rješenja u maloprodaji, veleprodaji, distribuciji, turizmu i oglašavanju, zajedno s našim rješenjima za upravljanje financijama i ljudskim resursima pružaju cjelovitu podršku svim poslovnim procesima poduzeća.

Naša su rješenja prisutna kao opća rješenja i u ostalim industrijama, prvenstveno u javnom sektoru.

Maloprodaja

Rješenje za maloprodaju omogućuje upravljanje svim poslovnim procesima i funkcijama maloprodaje. Ima ugrađen i modul za mobilnu prodaju s ugrađenom kartičnom naplatom i izdavanjem računa, može obuhvatiti na tisuće prijenosnih blagajni, a ima i mogućnosti integracije s raznim drugim rješenjima i sustavima (naplata karata u javnom prijevozu u gradovima i na željeznici, ulaznice za događaje – utakmice, koncerti, predstave, ulaznice za nacionalne parkove, itd.). Infoartova aplikacija za mobilnu prodaju čvrsto je integrirana u ERP rješenje i ima stalan pristup svim procesima, počevši od isporuka sa skladišta do prebacivanje robe s fiksnog prodajnog mjesta na mobilno. Rješenje je kompaktno i fleksibilno, a dokazalo se u implementacijama za prodaju tiskovina, knjižarama, auto-salonima i drugim maloprodajnim djelatnostima.

Veleprodaja i distribucija

Infoartovo rješenje za veleprodaju i distribuciju provjereno je u dugogodišnjim implementacijama u tvrtkama koje se bave tim djelatnostima u novinskoj, automobilskoj, industriji distribucije roba široke potrošnje i drugim industrijama čija globalna vrijednost se ove godine procjenjuje na više stotina milijardi američkih dolara. Riječ je o rješenjima za brzu i kvalitetnu digitalnu transformaciju veleprodajnih i distribucijskih poslovnih procesa.

Javni sektor

Infoart je sudjelovao i sudjeluje u nizu integracijskih projekata digitalizacije javnog sektora, kako na državnoj tako i na lokalnoj razini. U svim projektima postignute su znatne uštede i poboljšanja usluga, jer su bili dizajnirani s ciljem ispunjavanja potreba građana i poslovnih korisnika, a sve to postignuto je uskom suradnjom i sinergijom pri integraciji back office tehnologija te automatizacijom procesa između raznih ministarstava, državnih agencija i jedinica lokalne samouprave. Zahvaljujući Infoartovim rješenjima svi ti entiteti sada su digitalizirani i međusobno razmjenjuju informacije, u trenutku kada je to potrebno.

Ostale industrije

Za proizvodne i ostale industrije Infoart nudi preciznu prilagodbu svojih standardnih rješenja za ljudske resurse i upravljanje financijskim poslovanjem te specifična rješenja za komunalne usluge te kemijske i farmaceutske laboratorije. Prilagodljivi moduli s vlastito razvijenim algoritmima dizajnirani su za kompleksne organizacije ali i za poduzeća s jednostavnijim zahtjevima, bez obzira da li koriste ostale proizvode iz Infoartove ponude, proizvode drugih proizvođača ili im je potrebno samostalno rješenje.

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.