PROIZVODI I USLUGE

Vrhunska poslovno-tehnološka rješenja kao standard za srednja i velika poduzeća
Centralno upravljanje svim osnovnim procesima i funkcijama, od nabave, prodaje do upravljanja financijama i ljudim potencijalima

Industrije

Naša integrirana programska rješenja predstavljaju informacijski temelje u brojnim industrijama, neovisno o proizvodnom procesu na kojem se temelje, sirovinama koje koriste, veličini tvrtki, razvoju i vrsti proizvoda i usluga koje nude.
Maloprodaja
chevron_right
Veleprodaja i distribucija
chevron_right
Javni sektor
chevron_right
Ostale industrije
chevron_right

PROIZVODI

Visoka integriranost naših proizvoda i najnovije informacijske i komunikacijske tehnologije pružaju temelj za rast vašeg poslovanja.

MASTER

MASTER je integrirano rješenje za sveobuhvatno upravljanje poslovanjem koji se sastoji od niza prilagodljivih modula dizajniranih za organizacije različitih veličina i razina složenosti. Temelji na jedinstvenoj bazi podataka i obuhvaća upravljanje financijskim i robnim poslovanjem, maloprodajom, veleprodajom, proizvodnjom, nabavom, skladištem, zaposlenicima, odnosima s korisnicima, podacima, itd. MASTER se funkcionalno i precizno konfigurira prema industriji u kojoj se koristi. Iznimno je skalabilan i prilagodljiv tvrtkama raznih veličina te tehnologijama koje one koriste u svom poslovanju.

MASTER Grid

Rješenje MASTER Grid sveobuhvatna je aplikacija za analizu poslovanja, s unaprijed pripremljenim izvještajima.

MASTER Book

Skup integriranih rješenja MASTER Book obuhvaća upravljanje financijskim i robnim poslovanjem, maloprodajom, veleprodajom, proizvodnjom, nabavom, skladištem, itd.

MASTER Team

Sustav za cjelovito upravljanje svim podacima i procesima u ljudskim resursima, a sastoji se od niza aplikativnih modula.

USLUGE I RJEŠENJA
Kao vaš pouzdan partner u primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija osigurati ćemo za vas sve potrebne usluge kako biste u svakom trenutku imali precizne informacije, znali što nove tehnologije mogu donijeti u vaše poslovanje te imali potpuno održiv i nadziran informacijski sustav.

Oracle ekspertne usluge

Naš Odjel za razvoj sastoji se od nekoliko timova koje čine kompetentni i certificirani razvojni inženjeri za Oracle ADF (Java) razvojnu platformu – to su vrhunski educirani stručnjaci koji timski odrađuju velike projekte u dogovorenim rokovima uz poštivanje najviših standarda kvalitete.

Konzalting i podrška

Naš Odjel za razvoj sastoji se od nekoliko timova koje čine kompetentni i certificirani razvojni inženjeri za Oracle ADF (Java) razvojnu platformu – to su vrhunski educirani stručnjaci koji timski odrađuju velike projekte u dogovorenim rokovima uz poštivanje najviših standarda kvalitete.
Razvoj rješenja
Bilo da je riječ o posve novom projektu ili o nadogradnji instaliranog rješenja, naši timovi kompetentnih i certificiranih razvojnih inženjera imaju za to potrebna procesna iskustva. Infoartovi stručnjaci osposobljeni su za modeliranje svih elemenata tehničke i programske infrastrukture (postavljanje mreža, projektiranje računalne opreme, servera i svih pripadajućih uređaja, itd.), a korisnicima je stalno na raspolaganju i postavljena cloud infrastruktura

Projektiranje i razvoj enterprise sustava

MASTER (Book, Grid, Team…) rješenja lako se i jednostavno proširuju i nadograđuju te često postaju glavni upravljački sustavi na nivou pojedinog sektora ili čitave kompanije. Pri tome posebnu pogodnost predstavlja modularnost sustava i prethodno domensko znanje koje je ugrađeno u module, te skalabilna i robusna arhitektura.

Razvoj mobilih i web rješenja

Iako na ovim razvojnim poslovima radi mladi tim, već je stekao golemo iskustvo što omogućuje da velika količina podataka i transakcija svakodnevno sigurno završi na svom mjestu.  

Integracija rješenja

Moderni IT sustavi moraju biti otvoreni za sve vrste integracija, kako unutar tvrtke, tako i s drugim sustavima. Infoartovi stručnjaci izvode ih putem raznih, često posebno dizajniranih integracijskih i komunikacijskih sučelja.

PROCES

Radimo zajedno

Trajno smo pouzdan partner svojim korisnicima, uvijek spremni na korak više; sigurno smo utočište svojim zaposlenicima.

Ljudi i međuljudski odnosi temelj su našeg uspjeha.

Tražimo darovite i komunikativne ljude, stručnjake i zafrkante, za razgovor uz čaj, kavu, čašu dobrog vina ili naše vlastito, craft pivo.

 

KLIJENTI

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.