USLUGE

Oracle ekspertne usluge

Najmanje trećina zaposlenih u tvrtki Infoart, a to su gotovo svi koji imaju bar deset godina iskustva svakodnevnog, praktičnog rada na Oracle platformi, zadužena je za podršku Oracle tehnologijama, počevši od svih varijanti baze podataka, do sustava za poslovno izvješćivanje i upravljanje resursima.

Infoartovi eksperti za Oracle tehnologije ljudi su s Oracleovim certifikatima i znanjima stečenima u stotinama realiziranih projekata na kojima su implementirali i održavali rješenja kao što su Oracle DBA, OLTP, OLAP, skladišta podataka, eBusiness Suite, aplikacijski poslužitelji, Java tehnologije, itd., itd.

Oracle eksperti s opsežnim iskustvom

Infoart u svojim timovima ima Oracle programere, softverske arhitekte, konzultante i integratore rješenja. Ljude koji će vam pomoći pri usvajanju softverskih alata fino prilagođenih vašem poslovanju, bilo da vam treba pomoć u izvedbi nekog tekućeg projekta kojeg ste pokrenuli sami ili instalaciji nekog novog rješenja – možete se pouzdati: imamo sve što vam treba kako bismo vam uštedjeli vrijeme i novac i kako biste poboljšali svoje poslovanje. Naš Odjel za razvoj sastoji se od nekoliko timova koje čine kompetentni i certificirani razvojni inženjeri za Oracle ADF (Java) razvojnu platformu – to su vrhunski educirani stručnjaci koji timski odrađuju velike projekte u dogovorenim rokovima uz poštivanje najviših standarda kvalitete.

PREDNOSTI RADA S NAŠIM KONZULTANTIMA:

Uštedjeti ćete vrijeme

Manje ćete se baviti informatičkim sustavima i međuljudskim odnosima i moći ćete se fokusirati na ono što je vama važno.

Biti ćete u toku

Nećete morati brinuti o osvježavanju vaših poslovnih sustava, o promjenama u propisima i najnovijim izazovima tržišta.

Pouzdano ćete raditi

Moći ćete se potpuno osloniti na informacije na temelju kojih donosite svoje poslovne odluke, jer ćete imati pouzdan izvor najboljih podataka.

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.