USLUGE
Razvoj rješenja

Bilo da je riječ o posve novom projektu ili o nadogradnji instaliranog rješenja, Infoartovi timovi kompetentnih i certificiranih razvojnih inženjera imaju za to potrebna procesna iskustva.

Prilikom razvoja softverskih rješenja koristimo najnovije Java, .NET, Python, Javascript, HTML5, Swift i druge razvojne platforme. Timski realiziramo složene zahtjeve primijenjujući Infoartovu prilagođenu agile metodologiju. Bilo da se radi „on premise“ ili „cloud“ varijanti, Infoart ima rješenje za vas!

MODULI RJEŠENJA

Visoka integriranost naših proizvoda i najnovije informacijske i komunikacijske tehnologije pružaju temelj za rast vašeg poslovanja.

Projektiranje i razvoj enterprise sustava

Infoart masterERP moduli (BOOK, GRID, TEAM…) temelj su svih naših enterprise sustava, bilo da se radi o osnovnim modulima i njihovoj nadogradnji, ili kombinaciji putem integracije s drugim sustavima u poduzeću.

.

Razvoj mobilnih i web rješenja

Razvijamo nativne i cross-platform mobilne aplikacije za Androi i iOS platforme, a najpoznatija aplikacija koju smo razvili od početne ideje pa do realizacije bila je PayDo (Bmove) aplikacija za plaćanje parkiranja.

Integracija rješenja

Bilo da je riječ o posve novom projektu ili o nadogradnji instaliranog rješenja, Infoartovi razvojni timovi kompetentnih i certificiranih razvojnih inženjera imaju za to potrebno procesno iskustvo.

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.