PROIZVODI

MASTER

Globalizacija, digitalizacija i sve brže promjene na tržištima postavljaju sve više izazova u današnjem poslovanju tvrtki koje moraju sve bolje upravljati svim svojim resursima i procesima žele li ostati relevantne i konkurentne.

Glavni alat za upravljanje resursima svake tvrtke je ERP softver, a jedno od najboljih rješenja za to je Infoart Master – skup međusobno fino integriranih rješenja za cjelovito upravljanje poslovanjem koji se sastoji od niza iznimno prilagodljivih modula dizajniranih za organizacije različitih veličina i razina složenosti. Master se temelji na jedinstvenoj bazi podataka i obuhvaća upravljanje financijskim i robnim poslovanjem, maloprodajom, veleprodajom, proizvodnjom, nabavom, skladištem, zaposlenicima, odnosima s korisnicima, podacima, itd.

Sveobuhvatno rješenje
Master se funkcionalno i precizno konfigurira prema industriji u kojoj se koristi. Iznimno je skalabilan i prilagodljiv tvrtkama raznih veličina te tehnologijama koje one koriste u svom poslovanju. Velikoj tvrtki treba Master sa svim funkcionalnostima – rješenje koje će obuhvatiti cijelu strukturu kompanije, omogućiti skladno povezivanje svih podružnica te koje može upravljati velikim brojem složenih poslovnih funkcija. Male i srednje velike tvrtke trebaju Master u kojem se nalazi pomno odabran skup modula, fino prilagođen njihovim poslovnim potrebama i koje mogu brzo i ekonomično primijeniti. Usto, Master ERP je rješenje koje se lako i jednostavno prilagođava svim promjenama u današnjem poslovanju i promjenama u pojedinim poslovnim procesima, ali i integrira s bilo kojom vrstom dodatnih aplikacija.
Infoartovi konzultanti za Master ERP, uz samu podršku sustavu, pružaju korisnicima i dodatna informatička, strateška i procesna znanja i savjete, kao i savjete oko redizajna poslovnih modela i poslovnih procesa. To uključuje konkretno i sveobuhvatno savjetovanje prilagođeno svakom klijentu, kao i planiranje, projektiranje i izvedbu, kako standardne instalacije Master rješenja tako i ERP rješenja izrađenog po mjeri korisnika, sa specijaliziranim, samo njima potrebnim svojstvima.

Master ERP je potpuno usklađen sa svim poreznim i drugim za poslovanje relevantnim zakonima u svim zemljama Jugoistočne Europe i Europske unije.

MASTER MODULI
Visoka integriranost naših proizvoda i najnovije informacijske i komunikacijske tehnologije pružaju temelj za rast vašeg poslovanja.

MASTER Grid

Rješenje masterGrid sveobuhvatna je aplikacija za analizu poslovanja, s unaprijed pripremljenim izvještajima.

MASTER Book

Skup integriranih rješenja MasterBook obuhvaća upravljanje financijskim i robnim poslovanjem, maloprodajom, veleprodajom, proizvodnjom, nabavom, skladištem, itd.

MASTER Team

Sustav za cjelovito upravljanje svim podacima i procesima u ljudskim resursima, a sastoji se od niza aplikativnih modula.

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.