NOVOSTI

Cromaris i MASTER Grid: sinergija inovacija u ribarstvu i digitalnom upravljanju poslovanjem
12.12.2023

Cromaris, naš cijenjeni klijent i dugogodišnji parnter, proslavio je otvaranje svoje prve trgovine u Zagrebu, donoseći vrhunsku svježu ribu i riblje delikatese iz svog već dobro poznatog asortimana. Ova moderno opremljena trgovina, smještena u Importanne Galleriji, ne samo da nudi impresivan izbor svježe ribe, već predstavlja i ekskluzivnost Cromarisovog BIO asortimana te inovativne uzgojne prakse.

Kroz inovacije u uzgoju, Cromaris se ističe kao predvodnik hrvatske marikulture. Osim impresivnih brojki, ističe se i po inovacijama te održivom poslovanju. Njihova predanost istraživanju i razvoju rezultira kontinuiranim poboljšanjima u proizvodnji.

MASTER Grid

Cromaris već ima uspješan lanac ribarnica i trgovina, uključujući lokacije poput Pule, Rovinja, Zadra, Zatona, Preka i Tkona, pružajući svoje usluge diljem Hrvatske. Otvorenje trgovine u Zagrebu označava širenje njihove prodajne mreže, dodatno povećavajući dostupnost njihovih proizvoda hrvatskim potrošačima.

Već četiri godine partneri smo s tvrtkom Cromaris, pružajući MASTER Grid rješenje kao ključni element njihovog prodajnog sustava. U upravljanju prodajom, Cromaris se ističe ne samo kao predvodnik u hrvatskoj marikulturi već i kao lider u inovacijama. Ključni faktor njihovog uspjeha leži u uspješnoj implementaciji modernih tehnoloških rješenja, a u tome ih podržava naš proizvod – MASTER Grid.

MASTER Grid nije samo softversko rješenje; on je srce Cromarisovog prodajnog sustava. U svim njihovim ribarnicama i trgovinama diljem zemlje, ovaj alat koristi se za učinkovito upravljanje trgovinom i prodajom. Svoju svestranost dokazuje i u centrali, gdje se koristi za koordinaciju i nadzor prodajne mreže.

Ono što MASTER Grid čini posebnim jest njegova integracija sa SAP-om, što omogućuje Cromarisu neometano poslovanje. Ova sinergija između dvaju sustava osigurava da podaci teku glatko, pružajući sve potrebne informacije za donošenje odluka temeljenih na stvarnim podacima.

Cromaris integrira inovacije u ribarstvu i digitalnom upravljanju poslovanjem, gradeći temelje održivog i uspješnog poslovanja u industriji marikulture.

OSTALE NOVOSTI