NOVOSTI

Infoart na sajmu EuroShop 2023
01.03.2023
Kao vodeći regionalni ponuđač cjelovitih IT sustava za maloprodaju, ali i kompletan ERP, Infoart se uspješno predstavlja na najvećem sajmu za maloprodaju i prateće industrije EuroShop 2023.

Najveći sajam za maloprodaju i prateće industrije EuroShop, koji se održava od 26.- 02.03.2023. u Düsseldorfu, ove godine okupio je više od 2.300 izlagača iz šezdeset zemalja među kojima je izlagao i Infoart, sa svojim naprednim softverskim rješenjima koja su prethodno već osvojila regiju. Kao vodeći regionalni ponuđač cjelovitih IT sustava za maloprodaju, ali i kompletan ERP, Infoart je prva domaća tvrtka koja u tom segmentu uspješno izlazi na tržište zapadne Europe.

U ovoj, 34-toj godini uspješnog poslovanja Infoarta, očekuje se daljnji rast i implementacija velikih projekata s MasterERP rješenjima za još više klijenata u zemlji i regiji, ali najvažnije: još jači prodor na zapadnoeuropsko tržište. Najveće reference Infoarta vezane su upravo za implementacije vlastitog ERP sustava na području upravljanja maloprodajom, veleprodajom, financijama i ljudskim resursima. Infoart svoja rješenja izlaže u hali 5, na štandu B34.

OSTALE NOVOSTI

Infoart na Job Fairu 2023

Infoart na Job Fairu 2023

Infoart i ove godine sudjeluje na Job Fairu, najvećem nacionalnom sajmu poslova koji će se održati 17. – 18. 5. 2023. na Zagrebačkom Velesajamu.