NOVOSTI

Uspješna migracija poslovnog sustava Tisak Plus na Infoart ERP
18.03.2022

Dugogodišnja uspješna suradnja i proaktivni i kreativni pristup razvoju najjače kiosk-maloprodajne mreže u Republici Hrvatskoj te uzorni partnerski odnos Tiska kao market leadera i Infoarta kao prepoznatog tehnološkog leadera u izgradnji modernih složenih informacijskih sustava, upravo su rezultirali novim jakim iskorakom u području širenja i integracije poslovnog informacijskog sustava Tiska plus d.o.o.

U skladu s procesnim i tehnološkim potrebama te očekivanjima fleksibilnog, brzo-adaptivnog informacijskog sustava robno-materijalnog poslovanja, Infoart i Tisak su zajedničkim aktivnostima implementirali sve module InfoartERP sustava za upravljanje robno-materijalnim poslovanjem i na taj način proširili već postojeći dio informacijskog sustava InfoartERP koji još od 2008. godine upravlja maloprodajom Tiska.

S obzirom na složenost, izazovne procesne i tehnološke zahtjeve bilo je potrebno osigurati glatku i za poslovanje neprimjetnu migraciju postojećeg sustava, kao i integraciju i razvoj svih razmjenskih mehanizama prema ostalim dijelovima informacijskog sustava.

Ovim putem želimo zahvaliti Tisak i svim njegovim vrijednim i stručnim djelatnicima na profesionalnom i nesebičnom sudjelovanju u izazovnoj i zahtjevnoj implementaciji InfoartERP sustava.

Veselimo se daljnjoj uspješnoj suradnji kako bismo zajedno ostvarili i buduće postavljene zajedničke ciljeve!

OSTALE NOVOSTI

Infoart na sajmu EuroShop 2023

Infoart na sajmu EuroShop 2023

Kao vodeći regionalni ponuđač cjelovitih IT sustava za maloprodaju, ali i kompletan ERP, Infoart se uspješno predstavlja na najvećem sajmu za maloprodaju i prateće industrije EuroShop 2023.

Infoart na Job Fairu 2023

Infoart na Job Fairu 2023

Infoart i ove godine sudjeluje na Job Fairu, najvećem nacionalnom sajmu poslova koji će se održati 17. – 18. 5. 2023. na Zagrebačkom Velesajamu.